Anda Nak Mulakan Online Bisnes? Tapi Takut Bisnes Tak Berkembang?

Mana-mana founder yang dah berada dalam industri health & beauty ni, memang yakin boleh dapatkan 6 anggaran sales sebulan. Ia bukanlah sesuatu yang mustahil kerana semestinya supplement merupakan satu keperluan untuk rakyat Malaysia.

Tetapi masalah bila menjual secara online, anda bakal berhadapan dengan stok yang tak cukup tapi demand terlampau banyak!

“Demand ada, stok tak cukup”

Kebanyakan kilang akan memberikan pelbagai alasan kerana tidak sempat keluarkan produk dalam masa yang ditetapkan. Contoh alasan yang diberikan, bahan tak cukup, memerlukan masa lebih dan sebagainya.

Anda yang mesej setiap hari tanya update pun penat sebab jawapan sama je.

Lama-lama tunggu memang boleh buat pelanggan lari dan anda sendiri rugi.

Kasihan ramai pelanggan yang nak repeat order tapi terpaksa tunggu lama.

Bila pelanggan dah kecewa dengan servis anda, memang akan memberikan kesan buruk kepada perniagaan.

Rating dari 5 star terus jatuh 1 star sahaja!

Tetapi anda jangan risau, kami boleh bantu anda untuk selesaikan masalah stok lambat.

Domes Marketing merupakan kilang OEM yang pakar dalam penghasilan produk skincare dan supplement. Ramai yang berpuas hati dengan servis kami kerana kami akan update dan remind anda untuk keluarkan stok sebelum stok lama habis.

Anda tak perlu risau, kami bertanggungjawab untuk memberitahu anda tentang keadaan produk, tarikh yang boleh dikeluarkan serta berapa banyak kuantiti yang boleh kami sediakan. Dari situ bila anda nak buat planning untuk restok akan jadi lebih mudah.

Dengan bantuan Domes, anda akan senang kembangkan bisnes dan boleh capai 6 anggaran sales dengan stabil.