Apa itu OEM

OEM adalah singkatan kepada Original Equipment Manufacturer. Untuk anda yang berminat ingin keluarkan produk sendiri, anda perlu mencari kilang OEM untuk realisasikan impian anda.

Kilang OEM seperti kami di Domes Marketing, kami menyediakan pelbagai kemudahan untuk anda keluarkan produk sendiri dengan selesa. Kami juga pakar dalam penghasilan produk kesihatan dan juga kecantikan.

Apa yang anda perlu buat jika berminat untuk hasilkan produk sendiri di kilang OEM?

Kenal pasti produk yang anda berminat nak keluarkan. Kami mempunyai pelbagai jenis produk skincare dan juga produk supplement.

Untuk produk jenis supplement kami sediakan packaging berbentuk sachet dan juga pouch. Kami sediakan tekstur jenis cecair, serbuk dan juga jelly. Anda boleh memilih untuk mengeluarkan produk supplement Whitening untuk antioxidant, anti-aging, collagen, firming skin dan moisture skin. Produk Supplement jenis wellness, anda boleh keluarkan produk yang ada function untuk breast firm, built muscle product, eyes protect, women health serta men health. Seterusnya, kami juga keluarkan produk supplement Detox dan juga Weight Management.

Untuk produk skincare, kami ada pelbagai jenis packaging seperti yang anda lihat disini. Kami mempunyai pelbagai jenis skincare, bodycare dan juga haircare. Untuk skincare, kami menyediakan serum, essence, cream, gel mask, toner, cleansing milk, scrub serta moisturizer. Untuk bodycare, kami menyediakan body wash, hand wash, body soap dan lotion. Untuk haircare, kami menyediakan shampoo, serum, tonic dan conditioner.

Ini semua contoh-contoh produk yang kilang OEM kami boleh hasilkan.

Bila anda sudah kenal pasti produk jenis apa yang anda nak buat, contohnya Produk Supplement jelly. Logiknya bila anda nak buat produk sendiri, anda takkan nak jual 15 sachet je betul tak. Kita akan jual berkotak-kotak. Jadi anda boleh fikir balik, siapa yang bertanggungjawab untuk menghasilkan supplement dalam skala yang besar? Kilang OEM la yang akan hasilkan semua tu.

Bila anda dah kenal pasti jenis produk yang anda ingin keluarkan seterusnya anda perlu sediakan bajet. Seterusnya anda perlu melalui fasa R&D, dekat sini anda boleh olah formulasi anda sehingga betul-betul menjadi. Barulah anda boleh finalize untuk hasilkan produk OEM. Yang paling best, apabila anda mengambil keputusan untuk buat produk jenama sendiri dengan kami, kami akan berikan kemudahan yang terbaik untuk anda. Pendek kata, selesa sangat anda akan berurusan dengan kami. Tunggu produk siap sahaja.

Jom saya terangkan sekejap tawaran best kami iaitu

TEMPAH 1, PERCUMA 11

Ini yang anda bakal dapat apabila anda buat produk jenama sendiri dengan kami.

1. Rekabentuk logo dan kotak yang unik

2. Kotak normal atau foil printing

3. Printed sachet

4. Website serta domain dengan maklumat

5. Gambar produk 8 keping

6. Video produk 30 saat

7. FREE tutorial cara setting iklan

8. FREE tutorial cara shoot gambar dan editing

9. FREE tutorial cara shoot video dan editing

10.Formula kenalpasti target pengguna dengan tepat

11.Pengelasan makanan KKM

Jika anda berminat ingin mencari kilang OEM untuk realisasikan impian anda, boleh datang ke kilang kami.

Semoga apa yang dikongsi harini bermanfaat.